7 / 6 / 2016

60-jarig jubileum Sweegers en de Bruijn

Ruim een maand na de viering van ons 60 jarig bestaan, kijken wij met grote voldoening terug op de bijeenkomst met onze relaties op 14 april in het Theater aan de Parade.

Overzichtsfoto_2  Petit fourtjes

Esther_1

Na een hartelijk woord van welkom door Esther van Bilsen van het Theater aan de Parade hebben we geluisterd naar een interessante toelichting over de nieuwbouw van het theater, door Gerard Loozekoot, architect bij UNStudio. Een groot aantal van onze opdrachtgevers, mede gebouw ontwerpers en andere relaties heeft gehoor gegeven aan onze uitnodiging samen met ons deze mijlpaal te vieren.

 Gerard_2  Gerard_1

Gerard Loozekoot, UNStudio

Ook werd op passende wijze stil gestaan bij het terugtreden van Joost Willems als directeur/partner bij Sweegers en de Bruijn. Wij waren aangenaam verrast door de vele felicitaties en blijken van waardering die we in ontvangst hebben mogen nemen.

Marco_1            William_1

Marco Roeleven en William Sanders, directeuren Sweegers en de Bruijn

William Joost Renee en Marco  Renee en Joost

Joost en Renée Willems

Tot slot hebben we kunnen genieten van een vermakelijk optreden van de Belgische cabaretier Arnout van den Bossche, die op treffende wijze inging op hoe relaties werken, het belang van relatiebeheer en hoe bepaalde uitingen ongewild mis kunnen worden geïnterpreteerd. Zeer herkenbaar allemaal!

Arnout_1 Overzichtsfoto_3
 Arnout_3

Arnout van den Bossche

 Harpist_1

Emilie Bastens

Kortom, wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, dat geeft extra vertrouwen voor de toekomst, waarin wij verder met u allen mooie projecten hopen te kunnen realiseren.