Business Estafette Marathon Eindhoven

Afgelopen weekend was het weer zover!

Maar liefst twee teams, bestaande uit medewerkers en genodigden van Sweegers en de Bruijn, stonden in de ‘startblokken’ om op zondag 9 oktober 2022 deel te nemen aan de inmiddels 38e editie van de Business Estafette Marathon in Eindhoven. Dit is ónze manier om sportieve ambities te combineren met een leuke en collegiale sfeer!

Ondanks de vroege zondagmorgen, hadden de fanatiekelingen zich in Eindhoven verzameld om ons bureau (voor alweer de 6e editie) met maar liefst 2 teams voor deze Estafette Marathon te vertegenwoordigen! Graag stellen wij onze toppers aan u voor (op de groepsfoto v.l.n.r.):

Rij boven: Didier Raymakers, Sjoerd van ’t Hoff, Len Rijvers en Vincent Dijs;

Rij onder: Gertjan Wessels, Tatjana de Kruijf, Marco Roeleven en Gerard Engels

De sportieve ambities werden meer dan waargemaakt. Met een prachtige eindtijd van 03:17:34 weet team “Swebru 2” een 10e plaats (van de in totaal 209 groepen) te bemachtigen in het totaalklassement! Kort daarna sluit ook team “Swebru 1” aan met een eindtijd van 03:35:06 en komt hiermee op plek 42.

Samen met andere toegestroomde collega’s en aanhang werden wij medailles in ontvangst genomen en was er nog een laatste ‘eindsprint’ naar het terras, voor een welverdiend finishbiertje! Wat ons betreft houden we deze traditie in ere en zijn we er volgend jaar weer bij.