9 / 10 / 2014

Hoofdkantoor ’thuis in Eindhoven officieel geopend

Op donderdag 9 oktober is het nieuwe hoofdkantoor van ’thuis aan de Kronehoefstraat 83 in Eindhoven officieel geopend. “We zijn weer waar we willen zijn, namelijk dichtbij onze huurders,” aldus Hilde Van der Herten, directeur-bestuurder van ’thuis. “Onze huurders kunnen zo gemakkelijk bij ons langs komen met vragen. Om die reden hebben we naast het hoofdkantoor in Eindhoven ook in de andere gemeenten, waar we woningbezit hebben, een woonloket waar mensen terecht kunnen.”

Sinds maandag 22 september werken de collega’s van ’thuis in het nieuwe hoofdkantoor. Het kantoor beslaat circa 2200 m2 en biedt ruimte voor een efficiënte, flexibele manier van werken in een transparante omgeving. “We zijn blij dat we weer met alle collega’s samen zijn op één locatie,” vervolgt Hilde Van der Herten. “Door de fusie waren we uit ons kantoor gegroeid en verdeeld over de kantoren in Eindhoven en Veldhoven. Dankzij de introductie van flexwerken hebben we het totaal aantal meters kantoorruimte en het aantal werkplekken teruggebracht. Dat betekent een reductie in huisvestingslasten van ruim 40%, een besparing die we weer ergens anders kunnen investeren.”

In het kantoorpand is gewerkt met duurzame, onderhoudsarme materialen en voor koeling en verwarming maakt ’thuis gebruik van een duurzaam Warmte Koude Opslag (WKO) systeem. Onder het kantoor is een dubbellaagse parkeergarage waar medewerkers van ’thuis en van het naastgelegen Rabobank kantoor kunnen parkeren. Ook kunnen bewoners van de appartementen boven het kantoor gebruik maken van de parkeergarage. Met de realisatie van de parkeergarage beoogt ’thuis een vermindering van de parkeerdruk in de achtergelegen wijk.