1 / 4 / 2021

Jubileum Swebru 65 jaar

Op 1 april 1956, op de Maria van Bourgondiësingel 3 in Den Bosch, startte ing. F. Sweegers zijn ingenieursbureau. Kort daarna ontstond Sweegers en de Bruijn en vandaag de dag bestaat ons mooie bedrijf 65 jaar.

De originele publicatie in de krant hebben we uiteraard nog bewaard. Daadwerkelijk dus op 1 april, zeker geen grap, maar ons 65-jarig jubileum tovert zeker wel een lach op ons gezicht. Het geeft ons een trots gevoel op wat we met elkaar hebben bereikt. We zien een bureau met een goede naam, met een mooie positie in de markt en veel deskundigheid aan boord.

Terugkijken is mooi en dit geeft ook voldoening, maar we zijn nog trotser op het feit dat we blijven vernieuwen, vooruitkijken en ons blijven ontwikkelen. Daarbij gaan we altijd uit van onze eigen kracht, en dat zijn onze mensen. Onze solide basis is onze inhoudelijke kennis van techniek en in combinatie met onze kunst van het inleven ontwikkelen wij de best mogelijke omgevingen voor gebruikers van gebouwen.

Tot voor kort betekende 65 jaar een stapje terug doen en genieten van wat welverdiende rust. Voor ons betekent het een mooie mijlpaal waar we trots op zijn, en vooral een bijzondere positie van waaruit we de volgende stap gaan zetten. Deze stap zetten we niet alleen, maar samen met onze medewerkers, onze opdrachtgevers en onze ketenpartners.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen