3 / 2 / 2020

Nieuwbouw Würth Den Bosch gaat voor duurzaam

Op 14 januari 2020 ging de eerste schop in de grond als start voor de uitbreiding van haar Flagshipstore op bedrijvenpark ‘De Brand’ te Den Bosch. In samenwerking met architectenbureau De Twee Snoeken, Bouwbedrijf Peter Peters B.V., technisch dienstverlener Kuijpers en Sweegers en de Bruijn wordt een uitbreiding van 842m2  gerealiseerd. Würth Nederland heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid en gaat gebruik maken van gasloze energieopwekking, LED verlichting en zal CO2 uitstoot terugdringen. In het officiële persbericht van Würth Nederland B.V. leest u meer over haar strategie en toekomstvisie.

Om maximale grip te houden op zowel haar nieuw gerealiseerde, alsmede bestaande vastgoed, is Sweegers en de Bruijn met Würth Nederland B.V. in een verkennende fase op het gebied van het beheer en onderhoud en het verduurzamen en revitaliseren van de bestaande installaties van haar vastgoed.

Würth Nederland B.V. verwacht in het derde kwartaal van 2020 haar ‘Flagship store’ feestelijk te openen. Kunt u niet wachten tot de opening, dan kunt u nu al een kijkje nemen in de ‘virtual shop’.