16 / 9 / 2020

Operatiekamer complex IJsselland Ziekenhuis wint de ‘Gouden IJsselsteen’ publieksprijs!

Op 10 september jl. reikte wethouder Maarten Struijvenberg van Stadsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening de publieksjury de Gouden IJsselstenen 2020 uit aan het IJsselland Ziekenhuis voor het nieuwe OK complex.

Publieksprijs voor het IJsselland

De Capellenaar kon online een keuze maken over de nieuwbouw voor de meest interessante bouwontwikkeling in de stad Capelle ad IJssel. Met ruim 34% van de stemmen gaat de publieksprijs naar het nieuwe OK complex van het IJsselland. Voor de publieksprijs konden de Capellenaren kiezen uit 14 plannen.

Albert van Wijk, voorzitter raad van het bestuur van het IJsselland Ziekenhuis: ”We zijn enorm trots dat ons mooie operatiekamer complex de Gouden IJsselsteen publieksprijs heeft ontvangen. Een prijs van het publiek voor een nieuwe- en toekomstbestendige voorziening die juist ook voor hen is bedoeld. We danken vooral de architect en onze afdeling Huisvesting voor al het werk dat is verzet om dit mooie geavanceerde complex neer te zetten en dat het een – wat ik inmiddels van de medewerkers heb begrepen – prettige werkplek is geworden.“

Sweegers en de Bruijn stond garant voor het ontwerp van de technische installaties die bijdragen aan een optimaal binnenklimaat en een prettige werkplek. Het OK-complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen en voldoet vanzelfsprekend aan alle huidige normen en wet- en regelgeving.