17 / 12 / 2015

Oplevering Verpleegafdeling Ter Weel Krabbendijke

Op 11 december 2015 heeft de oplevering plaatsgevonden van de renovatie verpleegafdeling Ter Weel Krabbendijke. Het einde komt in zicht van alle bouw- en verbouwactiviteiten waarbij Sweegers en de Bruijn vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering betrokken is/was als technisch adviseur. De laatste grote projecten zijn nu opgeleverd te weten:

  • De nieuwe Vliedberg in Rilland opgeleverd 6 november 2015
  • De nieuwe somatiek-afdeling Abbekindershof in Goes opgeleverd 27 november 2015
  • De verbouwde verpleegafdelingen in Krabbendijke opgeleverd 11 december 2015

Samen met diverse samenwerkingspartners is dit op feestelijke wijze gevierd.

De fase van de eindafwerking en inrichting is gestart. De ingebruikname volgt in het tweede kwartaal van 2016. De drie tijdelijke huisvestingen, die al vier jaar in gebruik zijn, worden in het eerste kwartaal van 2016 afgebroken en gaan retour naar de eigenaar, de firma Jan Snel.

Met alle ver- en nieuwbouwprojecten heeft de huisvesting van Zorggroep Ter Weel een enorme kwaliteitsverbetering ondergaan. In beide regio’s heeft Ter Weel de beschikking over huisvesting die voldoet aan alle nieuwe eisen op het gebied van privacy, comfort en domotica. Ze kunnen daar de komende periode kwalitatief goede zorg blijven verlenen. Daar mogen we samen trots op zijn!

Foto links: Coby Traas (Directie Ter Weel) en Mark Boonman (Projectleider Paree)

Foto rechts: Marcel Hoefkens van W&D Goes