30 / 1 / 2018

Uitbreiding directie Sweegers en de Bruijn

Bij de start van dit nieuwe jaar willen wij u graag informeren over een aantal belangrijke wijzigingen in ons bureau.

Met bijzonder veel genoegen kunnen wij u mededelen, dat sinds januari 2018 Stijn Hazenberg is benoemd tot directeur / partner van Sweegers en de Bruijn. Stijn is vanaf 2010 aan het bureau verbonden. Eerst in de rol van projectleider en de laatste jaren als adviseur. Stijn heeft zijn sporen in de installatieadvieswereld verdiend in zowel de gezondheidszorg- als utiliteitsbouw. Met deze wijzigingen wordt opnieuw een belangrijke stap gezet in de continuïteit van ons bureau.

Vlnr: Marco Roeleven, Stijn Hazenberg en William Sanders

Daarnaast heeft Joost Willems aangegeven zijn actieve rol bij Sweegers en de Bruijn op 1 januari 2018 te willen beëindigen. Met het bereiken van de daartoe gerechtigde leeftijd had Joost zijn functie van directeur al enige tijd geleden neergelegd. Hierbij hebben wij uitvoerig stilgestaan tijdens ons 60 jarig jubileum op 1 april 2016. De afgelopen twee jaar heeft Joost in de rol van ambassadeur ons bureau nog vertegenwoordigd bij een aantal projecten en verschillende acquisitietrajecten. Wij danken Joost voor zijn bijdrage aan de organisatie en de sterke positie die Sweegers en de Bruijn nu heeft. Wij zullen hem dan ook zeer zeker gaan missen.

Met een mooi pakket aan opdrachten mogen wij, samen met onze medewerkers, onze brede expertise op het gebied van installatietechniek in de gezondheidszorg en utiliteitsbouw bij vele opdrachtgevers aanwenden. Dit alles vraagt om een stevige basis. Met genoemde aanpassing zien wij de toekomst positief en vol vertrouwen tegemoet.