Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke

Het pand van Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke is gedeeltelijk gerenoveerd en bovendien is er een grote multifunctionele zaal toegevoegd aan het bestaande complex.

ArchitectArchikon
E-aannemerParee
W-aannemerVan de Velde
Bouwkundige aannemerBouwbedrijf Schrijver
Statusopgeleverd

Het pand van Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke is gedeeltelijk gerenoveerd en bovendien is er een grote multifunctionele zaal toegevoegd aan het bestaande complex. Daarnaast worden er nu door R&B wonen 34 appartementen gebouwd, waarbij de bewoners de zorg kunnen inhuren bij Zorggroep Ter Weel. In het bestaande gerenoveerde gedeelte is nu een zorghotel gerealiseerd voor tijdelijke opvang met in totaal 15 kamers.

Met daarnaast extra huiskamers voor dagopvang activiteiten. Ook dit pand beschikt nu, net zoals de andere vestigingen van Zorggroep Ter Weel, over een Domotica systeem.

In de nieuwe multifunctionele zaal kunnen allelie activiteiten worden ontwikkeld voor de bewoners c.q. buurtbewoners. Ook zijn er in het bestaande gedeelte een fitnessruimte, winkel, een bibliotheek en een restaurant gerealiseerd.

Advieswerkzaamheden Sweegers en de Bruijn

Sweegers en de Bruijn was bij dit project de technische installatieadviseur (zowel E als W) en heeft in samenspraak met de architect en aannemers deze verbouwing tot een succes gemaakt.

  • Lijst Titel 1

  • Lijst Titel 2

  • Lijst Titel 3